Inchiriere / Proiecte U.E.

Serviciu inchiriere

Firma noastra va pune la dispozitie un serviciu de inchiriere unic in tara, fiabil prin care clientul poate  beneficia de consultare si service pe toata durata inchirierii produsului.

 

Prin inchirierea unui produs si achitarea acestuia cu 75% din valoare lui, puteti achita integral restul pretului si astfel puteti intra in posesia deplina a produsului

Proiecte Europene

Asiguram consultanta gratuita in vederea achizitionarii de utilaje pentru confectii, noi si second hand si, de asemenea, putem onora comenzi finantate prin fonduri nerambursabile prin programele  START-UP , MINIMIS , POSDRU etc.

 

Pe toata perioada de implementare a proiectelor asiguram sercice pentru instalarea si punerea in functie a utilajelor si deasemenea asiguram service pe toata perioada de functionare a utilajelor achizitionate.

Gratuit – Evaluarea eligibilitatii

Beneficiezi de o prima analiza gratuita a eligibilitatii afacerii ideii tale de afaceri pentru start-up nation 2018. Identificam impreuna modalitati de a maximiza sansele pentru a obtine finantarea.

Asistenta pana la obtinerea finantarii

Daca este cazul elaboram raspunsul pentru solicitari de clarificari si iti stam alaturi pana primesti scrisoarea de aprobare

Infiintarea societatii

Iti oferim preturi preferentiale pentru infiintarea societatii aplicante la start-up nation 2018, incepand de la 300 lei pentru toata tara!

Implementare

Etapa de implementare a proiectului tau finantat prin start-up nation 2018 incepe odata cu semnarea acordului de finantare si urmareste achizitionarea echipamentelor ce fac obiectul proiectului, precum si angajarea de personal si plata cheltuielilor operationale. Implementarea se finalizeaza odata cu depunerea ultimului dosar de decont.

Elaborarea planului de afaceri

Elaboram pentru tine planul de afaceri, analiza financiara, si toate documentele necesare pentru a aplica la programul start-up nation. Toate informatiile vor fi incarcate in aplicatia online a finantatorului.

Monitorizare

In fiecare an, timp de 3 de la finalizarea implementarii proiectului tau finantat prin programul start-up nation, dupa expirarea termenului maxim de depunere a situatiilor financiare, va trebui sa depuneti un formular de raportare catre Agentia de care apartineti.